Item Search
     
BG-Wiki Search
+ Reply to Thread
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 106
  1. #21
    CoP Dynamis
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    279
    BG Level
    4
    FFXI Server
    Asura
    WoW Realm
    Madoran

    Changelog - 01/11/2017
    • Fixed issue with Ashita's internal resource parsing not working properly depending on certain language configurations.
    • Find (Addon) - Fixed issue that would cause Find to crash after searching for items while the player had storage slips.

    These should fix some major issues people were having with resources and some addons/plugins crashing or failing to load at all.

    For those that have issues with Enternity not skipping lines of chat, this is due to the ported version being based on the addon from v2 and not the plugin.
    You can make Enternity skip everything again by using the sub-command:
    /enternity skip

  2. #22
    CoP Dynamis
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    279
    BG Level
    4
    FFXI Server
    Asura
    WoW Realm
    Madoran

    New Addon - Checker

    Overrides the response displayed when checking a monster for its difficulty. Colorizes the message based on the type (easy prey, tough, etc.).
    Also includes displaying monsters levels (including NMs).

    For NM levels to show, you must widescan first!



    Displaying an NM's level (before and after widescanning):

  3. #23
    Ridill
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    18,460
    BG Level
    9
    FFXI Server
    Bahamut

    Oh neet. Thanks Atomos.

  4. #24
    CoP Dynamis
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    279
    BG Level
    4
    FFXI Server
    Asura
    WoW Realm
    Madoran

    New Plugin - DashCam

    DashCam lets players record in-game video. You can find full details here:
    http://ashita.atom0s.com/forums/viewtopic.php?f=20&t=95

    DashCam uses a some internal tricks to optimize recording to have little to no impact to the game play.
    Meaning while recording you should not feel or see any lag to the game.

    This has been tested and working with the official XVid codec. Results may vary on other codecs.

  5. #25
    Melee Summoner
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    26
    BG Level
    1

    Anyone have a working xml for bst? something with pre ready function?

  6. #26
    Smells like Onions
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    BG Level
    0
    FFXI Server
    Odin
    WoW Realm
    Nazjatar

    Hi, could you please add OnFileLoaded and OnSupportJobChanged tags to AshitaCast? Thanks.

  7. #27

    Is the email for the developer site to verify your account done automatically or do you have to manually approve it atom0s?

    Edit: Was in junk mail. I'm so dumb. ._.

  8. #28
    Smells like Onions
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    2
    BG Level
    0

    Enternity addon

    I submitted a bug report earlier in the week but it was deleted. Since it moved to being an addon from a plugin, it no longer functions properly. After loading as an addon, I still get the cue to hit enter during npc dialogue. Any plans on addressing this issue?

  9. #29
    New Spam Forum
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    174
    BG Level
    3

    Quote Originally Posted by atom0s;6838511[i
    For those that have issues with Enternity not skipping lines of chat, this is due to the ported version being based on the addon from v2 and not the plugin.
    You can make Enternity skip everything again by using the sub-command:
    /enternity skip
    right on this page..

  10. #30
    Smells like Onions
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    2
    BG Level
    0

    Quote Originally Posted by Lolwutt View Post
    right on this page..
    Sorry, I should have been more specific. I was asking more for a fix, not a workaround.

  11. #31
    Ridill
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    18,460
    BG Level
    9
    FFXI Server
    Bahamut

    Are there more things being filtered out? Since switching to v3 I don't see some things in my log anymore like the message your invent is full or confirmation you put something on the ah or that you can't because it's full etc

  12. #32
    New Spam Forum
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    174
    BG Level
    3

    Quote Originally Posted by ruvion View Post
    Sorry, I should have been more specific. I was asking more for a fix, not a workaround.
    It's not a workaround, that's how the addon is now. It will remember the setting, all you have to do is type /enternity skip once to turn it on then unload the addon and it will save the setting so it always defaults to on.

  13. #33
    CoP Dynamis
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    279
    BG Level
    4
    FFXI Server
    Asura
    WoW Realm
    Madoran

    Quote Originally Posted by ruvion View Post
    I submitted a bug report earlier in the week but it was deleted. Since it moved to being an addon from a plugin, it no longer functions properly. After loading as an addon, I still get the cue to hit enter during npc dialogue. Any plans on addressing this issue?
    I do not delete bug reports so either you never actually filed one, or you lost track of where you actually filed it. Nothing is wrong with Enternity.

    Quote Originally Posted by ruvion View Post
    Sorry, I should have been more specific. I was asking more for a fix, not a workaround.
    This is not a 'workaround', this is how the addon works.

    Quote Originally Posted by dasva View Post
    Are there more things being filtered out? Since switching to v3 I don't see some things in my log anymore like the message your invent is full or confirmation you put something on the ah or that you can't because it's full etc
    This happens if you are using the InstantAH addon.

  14. #34
    Smells like Onions
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    BG Level
    0
    FFXI Server
    Odin
    WoW Realm
    Nazjatar

    Quote Originally Posted by atom0s View Post
    This happens if you are using the InstantAH addon.
    No... I don't have that installed and I have the same porblem as dasva, since I installed v3 said msg are not shown.

  15. #35
    CoP Dynamis
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    279
    BG Level
    4
    FFXI Server
    Asura
    WoW Realm
    Madoran

    Ok the chat issue should be fixed in the latest Ashita v3 update.

  16. #36
    Smells like Onions
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    7
    BG Level
    0
    FFXI Server
    Fenrir

    Sorry if this is a dumb question - I'm recently returning to the game after a 3 year break. I've been a long time Windower user, but this is the first I've heard of Ashita. Is there a GearSwap addon equivalent? I looked at the list of addons and plugins and didn't see anything obvious, but I'm probably overlooking it.

  17. #37
    Sea Torques
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    531
    BG Level
    5
    FFXI Server
    Leviathan

    Yes, Ashitacast

  18. #38
    CoP Dynamis
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    279
    BG Level
    4
    FFXI Server
    Asura
    WoW Realm
    Madoran

    Quote Originally Posted by Restrat View Post
    Yes, Ashitacast
    Just to point out, AshitaCast is a plugin that uses XML files, it is not an addon and does not use Lua.

    However, AshitaCast is feature-full and able to do a lot of things in terms of gear swapping. Check out the documentation that is included with it for more information.

  19. #39
    Smells like Onions
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1
    BG Level
    0

    I have literally just started to use Ashita in general, however when I went to find Ashita/Config/Ashitacast/ to start placing files per directions, there was not any folders. Anything I can check or am I missing something? It said that it downloaded sample files so I presumed it would add these folders. Any help would be great. Thanks Nite

  20. #40
    Ridill
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    18,460
    BG Level
    9
    FFXI Server
    Bahamut

    Sample files as well as things like the read me and variable are placed in docs/ashitacast I believe. Could swear it would add a folder in config on it's own when you download AC but if not you can just make one and start filling it with xml files

Quick Reply Quick Reply

  • Decrease Size
    Increase Size
  • Remove Text Formatting
  • Insert Link Insert Image Insert Video
  • Wrap [QUOTE] tags around selected text
  • Insert NSFW Tag
  • Insert Spoiler Tag

Similar Threads

  1. Ashita v2 [Windower Alternative] Now Dead!
    By atom0s in forum FFXI: Everything
    Replies: 507
    Last Post: 2017-01-02, 15:13
  2. HNM spawns, ToD window question.
    By Nyxx in forum FFXI: Everything
    Replies: 4
    Last Post: 2005-04-02, 12:21