Item Search
     
BG-Wiki Search
+ Reply to Thread
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 88 of 88
  1. #81
    Relic Weapons
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    308
    BG Level
    4
    FFXI Server
    Asura
    WoW Realm
    Cho'gall

    Quote Originally Posted by atom0s View Post
    Wow.. it's flagging official files from Microsoft rofl. I love how terrible anti-virus' have become these days. -_-
    Maybe it's because official files from Microsoft exhibit behavior similar to malware? I loathe the direction they've taken with their development and have run into a lot of issues with Win10 that seemed to be viral behavior but turned out to be OS "features". -_-;;;;;

  2. #82
    Cerberus
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    481
    BG Level
    4
    FFXIV Character
    Raiya Li'aurellia
    FFXIV Server
    Moogle
    FFXI Server
    Asura

    Quote Originally Posted by atom0s View Post
    Can you tell me your system specs? (Processor, RAM, GPU, etc.) Also what addons/plugins are you using on Ashita when this happens and what zone(s)?



    Wow.. it's flagging official files from Microsoft rofl. I love how terrible anti-virus' have become these days. -_-
    None lol. Literally when I click on ashita.exe it flags the files as it downloads the rest of the files. I managed to override the AV from flagging them after they downloaded and got it going in the end.

  3. #83
    CoP Dynamis
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    269
    BG Level
    4
    FFXI Server
    Asura
    WoW Realm
    Madoran

    Quote Originally Posted by Nyarlko View Post
    Maybe it's because official files from Microsoft exhibit behavior similar to malware? I loathe the direction they've taken with their development and have run into a lot of issues with Win10 that seemed to be viral behavior but turned out to be OS "features". -_-;;;;;
    They are just text files for code. You can open them and read them in Notepad to check them out yourself if you wanted. They are not executables or anything which is why I find it funny they are being flagged lol. Let alone, they are directly taken from Microsoft with no edits so they should be whitelisted at this point in time since they've been around since like early 2000's. I messaged Kasp. AV on Twitter but no response. Their links to report false-positives don't work. I really hate shitty anti-virus' these days It's interesting that the ones that seem more shitty actually have much better support and communication with people than the top-name branded ones everyone knows and uses. You'd think with all the money they are making they'd have half-decent support.

  4. #84
    Relic Weapons
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    335
    BG Level
    4
    FFXI Server
    Asura

    Got some questions about Ashita. Using it on my laptop for for the DX8->DX9 proxy.. just wanna know if I put the dll files in the ffxi-bootmod folder will that still work with the retail version of the game?

    Also I see Ashita has alias how do I use this in game?
    In Windower I have it as alias Naji input /ma "Naji" <me>; and then in game I type //naji to execute it. How can I do this in Ashita?

  5. #85
    CoP Dynamis
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    269
    BG Level
    4
    FFXI Server
    Asura
    WoW Realm
    Madoran

    Quote Originally Posted by Treize Kordero View Post
    Got some questions about Ashita. Using it on my laptop for for the DX8->DX9 proxy.. just wanna know if I put the dll files in the ffxi-bootmod folder will that still work with the retail version of the game?

    Also I see Ashita has alias how do I use this in game?
    In Windower I have it as alias Naji input /ma "Naji" <me>; and then in game I type //naji to execute it. How can I do this in Ashita?
    If you plan to play on private servers and on retail, then you need to install the proxy in both ways to ensure it will work in both cases. Unless you don't want to use it on one or the other etc.
    Placing it in the ffxi-bootmod folder is only for private server usage.

    As for the command question, you can find the command info for Ashita here:
    http://ashita.atom0s.com/wiki2/doku....itav3:commands

  6. #86
    CoP Dynamis
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    269
    BG Level
    4
    FFXI Server
    Asura
    WoW Realm
    Madoran

    Ashita v3.1.0.0

    Hello everyone,

    I've pushed Ashita v3.1.0.0 tonight which includes the requested feature multi-command keybinds.

    Changelog
    • Changed keybinds to allow multiple commands in a single line separated via semi-colons.

    Example Usage
    Code:
    /bind f1 /wave;/wait 5;/dance
    This would cause your character to wave, then wait 5 seconds, then dance.

  7. #87

    Does Ashitacast accept multiple parameters for the if/if-else in the XML?

    For example, "or" or "and" etc

  8. #88

    Quote Originally Posted by atom0s View Post
    Can you tell me your system specs? (Processor, RAM, GPU, etc.) Also what addons/plugins are you using on Ashita when this happens and what zone(s)?
    core i5 4460
    12 gb ddr3 ram
    SSD
    Windows 10
    Radeon R9 280X

    I can run at higher settings, 7 instances without slowdown. Low settings on Ashita anywhere that's crowded causes my FPS to drop below 10.

+ Reply to Thread
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5

Similar Threads

  1. Ashita v2 [Windower Alternative] Now Dead!
    By atom0s in forum FFXI: Everything
    Replies: 507
    Last Post: 2017-01-02, 15:13
  2. HNM spawns, ToD window question.
    By Nyxx in forum FFXI: Everything
    Replies: 4
    Last Post: 2005-04-02, 12:21