Item Search
     
BG-Wiki Search
+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: PUP Glitch     submit to reddit submit to twitter submit to tumblr

  1. #1
    i'm awesome.
    Join Date
    May 2005
    Posts
    9,581
    BG Level
    8

    PUP Glitch

    I about shit my pants when I went to my puppets equipment screen and found this:

    http://img.photobucket.com/albums/v3.../PUPGltich.jpg

    But when I activated my pet it's stats reverted to normal lvl 1 PUP stats. Anyone else notice this glitch? Also, when I deactivate the stats go right back up to what appears to be a 75 PUP's Automaton.

  2. #2

    lol go soro IT with this glitch if the stats stick.

  3. #3
    Hydra
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    105
    BG Level
    3
    FFXI Server
    Ragnarok

    "Glitch" with Cor too, as when you bust it has: "<Name>lost the ability" or whatever it says without the space after your name. I guess it's more of a typo than a glitch though. :D

  4. #4
    Relic Shield
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1,814
    BG Level
    6
    FFXI Server
    Asura

    225 Magic, Ranged and Melee... So the automaton has C grade skills overall.

  5. #5
    Relic Weapons
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    347
    BG Level
    4

    Quote Originally Posted by nivlakian
    225 Magic, Ranged and Melee... So the automaton has C grade skills overall.
    Or at least, that head/frame and attachement combination does.

  6. #6
    BEES OH GOD BEES
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,363
    BG Level
    6
    FFXI Server
    Bahamut
    WoW Realm
    Stormrage

    elvaan DRK str :P nice... 75

  7. #7

    this "glitch" only exists in areas where u cannot summon the pppet, and also, it shows stats of that lvl of your main job, im assuming you were on a lvl 75 job cause mine had 1.3k+ hp on my 75thf/pup

  8. #8
    RNGesus
    Sweaty Dick Punching Enthusiast

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    25,450
    BG Level
    10
    FFXIV Character
    Lenette Valkyr
    FFXIV Server
    Gilgamesh

    I dont think any job has such balance for all stats do they? That looks more like the stats of a lvl 75 pup to me

  9. #9
    i'm awesome.
    Join Date
    May 2005
    Posts
    9,581
    BG Level
    8

    Quote Originally Posted by Kongol
    this "glitch" only exists in areas where u cannot summon the pppet, and also, it shows stats of that lvl of your main job, im assuming you were on a lvl 75 job cause mine had 1.3k+ hp on my 75thf/pup
    Wrong. I witnessed this glitch for the first time, in Al Zahbi, which you can summon your pet in.

Quick Reply Quick Reply

  • Decrease Size
    Increase Size
  • Remove Text Formatting
  • Insert Link Insert Image Insert Video
  • Wrap [QUOTE] tags around selected text
  • Insert NSFW Tag
  • Insert Spoiler Tag

Similar Threads

  1. Sea Tier 2 Drop Rates & Prudence Glitch
    By Auronku in forum FFXI: Everything
    Replies: 62
    Last Post: 2006-02-15, 10:50
  2. Dynamis Glitch
    By BRP in forum FFXI: Everything
    Replies: 26
    Last Post: 2006-01-17, 20:42
  3. big kills glitch?
    By Warrick in forum FFXI: Everything
    Replies: 10
    Last Post: 2006-01-12, 15:17
  4. Jailor of Prudence Glitch?
    By Enfilade in forum FFXI: Everything
    Replies: 22
    Last Post: 2006-01-06, 11:39
  5. From KI: Vrtra spawn on the wrong lvl of KRT ( huge glitch )
    By Jaysensen in forum FFXI: Everything
    Replies: 51
    Last Post: 2005-12-10, 15:44
  6. Prudence Glitches
    By nivlakian in forum FFXI: Everything
    Replies: 21
    Last Post: 2005-12-02, 23:36
  7. Glitch or what ??
    By NynJa in forum FFXI: Everything
    Replies: 8
    Last Post: 2005-09-06, 22:43
  8. Anyone else beat CoP on PS2? (Glitch)
    By Fujitaru in forum FFXI: Everything
    Replies: 5
    Last Post: 2005-08-18, 12:36
  9. Glitches in Dynamis-Windurst
    By Skellington in forum FFXI: Everything
    Replies: 4
    Last Post: 2005-02-14, 14:12