+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: computer > tv     submit to reddit submit to twitter submit to tumblr

  1. #1
    EAST BAY JEDI DONT GIVE A FUCK
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    2,087
    BG Level
    7

    computer > tv

    So i have a dell laptop thats hooked up too a little work station. And i was wondering how exactly to get to show up on my TV. Theres a S-video port on the actual computer and its hooked up too one of the 4 port switchers i have for my gaming systems. But i can't figure out for the life of me how to get it too show on the T.v any advice or stuff i need too buy would be great.


    Thanks in advance for any help that yah'll can offer.

  2. #2
    RIDE ARMOR
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    19
    BG Level
    1
    FFXI Server
    Kujata

    check video setting, have to tell it to output to the s video

  3. #3
    Not Killing Ganon
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,273
    BG Level
    6
    FFXI Server
    Siren

    right click desktop > properties > Settings

    should be 2 displays there, click the 2nd you can either 1) make it default or 2) have windows extend your desktop on too the other screen

Quick Reply Quick Reply

  • Decrease Size
    Increase Size
  • Remove Text Formatting
  • Insert Link Insert Image Insert Video
  • Wrap [QUOTE] tags around selected text
  • Insert NSFW Tag
  • Insert Spoiler Tag

Similar Threads

  1. Computer TV Tuner
    By Mala in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 2007-08-26, 20:24
  2. Computer Specs and (?)'s
    By Shinigami in forum General Discussion
    Replies: 40
    Last Post: 2005-04-22, 18:40
  3. retarded computer lab techs
    By Almaa in forum General Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 2004-10-16, 09:53